fbpx skip to Main Content

Visi

Kolej Teknologi MEA merupakan pusat kecemerlangan pendidikan berkemahiran tinggi bagi menghasilkan graduan berkemahiran yang berpengalaman , berpengetahuan, serba boleh dan cekap dalam bidang mereka untuk memainkan peranan yang berkesan selaras dengan Transformasi Negara.

Misi

Kolej Teknologi MEA adalah pusat kecemerlangan pendidikan berkemahiran tinggi.

Yang mempromosikan peluang pengajian dan kesaksamaan sosial dalam menyediakan peluang pengajian berkualiti tinggi yang diiktiraf di dalam dan luar negara untuk semua yang ingin merealisasikan cita-cita mereka dan memenuhi potensi mereka.

 

Melalui penyelidikan akademik, pedagogi, inovasi dan perkongsian kerjasama, Kolej Teknologi MEA berusaha untuk menjadi peneraju dalam reka bentuk, kandungan dan penyampaian keseluruhan pembelajaran untuk setiap pelajar.

 

Dengan amalan pengurusan dan pentadbiran secara menyeluruh, Kolej Teknologi MEA berusaha mengekalkan infrastruktur pengajian untuk persekitaran pembelajaran yang kondusif bagi proses penyampaian pengetahuan lebih baik.

 

Mewujudkan organisasi yang tegas untuk mematuhi piawaian, peraturan dan undang-undang yang ditetapkan oleh Jabatan dan Agensi Kerajaan

Back To Top
Close search
Search

fidodesign.net - Malaysia Freelance Web Designer

fidodesign.net - Malaysia Freelance Web Designer